Duminică, 12 noiembrie 2017, începând cu ora 12:00, Școala Gimnazială „Hermann Oberth” Mediaș organizează, cu sprijinul Primăriei Municipiului Mediaș, cea de-a doua ediție a evenimentului Dance for Kindness, o pledoarie prin dans pentru bunătate, gentilețe, amabilitate, bunăvoință și prietenie.

Manifestarea  se va desfășura la intersecția străzilor Johannes Honterus,  Petru Rareș și Piața George Enescu, iar la eveniment vor participa elevi ai școlii Hermann Oberth, părinții acestora, dar și alți dansatori voluntari, care doresc să răspândească bunătatea prin această acțiune.

În România, alături de Mediaș mai sunt înscrise doar București și Brașov în această mișcare, dar la nivel internațional „Dance for Kindness“ are loc în peste 120 de orașe din 50 de țări din întreaga lume. Coregrafia și muzica sunt special alese pentru acest eveniment, la care vor participa  în jur de 120.000 de dansatori voluntari de pe întreg mapamondul.

Evenimentul este compus dintr-un FREEZMOB ce va sugera bunătatea, prietenia și toleranța, precum și un FLASHMOB, ce va reda ideea de reușită prin bunătate, armonie  și unitate.

Publică un comentariu

Comentariu