Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO Delegație franceză în vizită la Copșa Mică

Cu ocazia împlinirii a 10 ani de la decernarea titlului de Cetăţean de Onoare, dnei Danièle Riviere şi dlui Christian Le Maout, în această săptămână oraşul Copşa Mică a primit vizita unei delegaţii franceze din localitatea înfrăţită L’Hermitage.

Cu ocazia acestei vizite, în data de 28 septembrie 2019, în cadrul unei şedinţe festive a Consiliului Local al Oraşului Copşa Mică, la care a fost invitată delegaţia franceză, s-a celebrat activitatea depusă de dna Daniele Riviere, în dezvoltarea relaţiilor de prietenie dintre locuitorii celor două localităţi înfrăţite.

În cadrul evenimentului, într-o atmosferă emoţionantă sau evocat diverse momente din cei 25 de ani de contacte bilaterale între prietenii celor două localităţi, activităţile desfăşurate împreună, regulile de bună practică preluate de la francezi, proiectele realizate în comun şi dezvoltarea vieţii asociative din oraş.

Doamnei Danièle Riviere i s-a înmânat o plachetă, un atestat pentru sărbătorirea celor 10 ani ca cetăţean de onoare al oraşului. În cadrul evenimentului s-a ţinut un moment de reculegere în amintirea dlui Christian Le Maout şi s-a făcut o trecere în revistă a primilor paşi pentru înfrăţirea celor două localităţi sub îndrumarea sa.

Cu această ocazie mulţumim comunităţii din L’Hermitage pentru cei aproape 30 de ani de prietenie şi suport pentru locuitorii oraşului Copşa Mică şi celor două asociaţii care au ţinut vie această înfrătire.

loading...

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet