După campania Shoebox, in urma căreia elevii și cadrele didactice ale Liceului Teoretic Axente Sever au confecționat și au donat pachete pentru copiii cu o situație materială precară din comuna Axente Sever, au urmat alte acțiuni prin care liceenii medieșeni au pus pe primul plan altruismul și dorința de a deveni spiridușii lui Moș Crăciun și de a aduce bucurie semenilor noștri.

In acest sens pe 12 decembrie axentiștii s-au mobilizat și au redescoperit bucuria de a dărui.
Mai intâi elevii clasei a XII-a Instructor Sportiv, însoțiți de domnul profesor Daniel Scorobeț, au dăruit pachete realizate de toți elevii și cadrele didactice ale liceului nostru către filiala Mediaș a Crucii Roșii.

 

Pe de altă parte, elevii clasei a XI-a Științele Naturii intensiv Engleză, insoțiți de domnii profesori Claudiu Șimon și Alina Hațegan au oferit o mică atenție și un colind din suflet pentru persoanele vârstnice aflate in incinta Căminului Asociației Sfântul Mihail Mărturisitorul. Axentiștii au adus bucuria colindelor și a nașterii Domnului pentru persoanele de la Căminul Asociației Sfântul Mihail Mărturisitorul și au impodobit alături de aceștia bradul de Crăciun.

Activitățile de implicare a liceenilor axentiști in sprijinirea semenilor noștri vor continua și in zilele următoare, și cu siguranță și pe parcursul anului 2020.

Publică un comentariu

Comentariu