Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO Final de an cu emoții și lacrimi pentru elevii de la Școala Generală Copșa Mică

Elevii claselor a VIII-a ale Şcolii Gimnaziale din Copşa Mică, cuprinse în structura Liceului Tehnologic “Nicolae Teclu”, şi-au luat rămas bun de la ciclul gimnazial prin tradiționala Retragere cu torțe.

Având în vedere reglementările impuse de pandemia de Covid-19 şi respectând regulile adunărilor publice, școala din Copșa Mică a vrut să nu le răpească acestor absolvenți atât de încercați în aceste timpuri, bucuria unui eveniment, în care să-şi poată purta roba tradițională şi să încheie printr-un eveniment memorabil un pas important din viaţa lor.

”Nu ştim ce le rezervă viitorul, ce noi paşi vor face în viaţa de elevi şi adolescenţi, dar le urăm să treacă împreună cu familiile lor cu bine peste aceste vremuri tulburi şi la următoarea treaptă importantă a vieţii lor să îşi amintească cu nostalgie de anii de şcoală. Ei sunt generația care nu au avut un banchet de absolvire, care nu le-au cântat colegilor şi profesorilor “Gaudeamus Igitur”, care nu şi-au făcut albume de poze de absolvire, etc. Felicitări promoția 2020, vă urăm succes în următorii paşi pe care îi veţi face în drumul vostru spre viaţă, singura barieră în îndeplinirea viselor voastre este doar lipsa imaginației. Visați frumos, zburați departe!” transmit reprezentanții Școlii Generale Copșa Mică.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet