Locuitorii străzilor Vaslui și Dorobanților din municipiul Mediaș sunt foarte supărați din cauza mirosului și a gunoaielor din zona fostei centrale termice din cartierul Vitrometan.

Problema ridicată este aceea a fostelor centrale termice dezafectate din cartierul Vitrometan, ajunse în prezent focare de infecție și adăpost pentru oameni ai străzii și maidanezi.

Locuitorii din zonă spun în această perioadă mai caldă mirosul este insuportabil, iar oameni ai străzi mai mereu ard cartoane pentru a se încălzi peste noapte. Anul trecut, fostele centrale termice au fost curățate de gunoaie, iar oamenii străzi au fost evacuaţi din clădire. Din păcate, problemele s-au întors.

”O data s-a curățat, acum vreun an… Si au fost evacuați boschetarii… Dar de atunci, s-a revenit la situația dinainte si nu s-a mai facut nimic…miros se simte!” a declarat Daniela Maria Bleoca

Contactat de Ora de Mediaș, primarul Mediașului a menționat faptul că nu se poate face absolut nimic
”Nu este primăria propietarul aceste centrale. Am aplicat amenzi dar degeaba. Mai mult de atât nu ne permite legea să facem” a declarat Gheorghe Roman, primar al Mediașului.

Join the Conversation

1 Comment

Publică un comentariu

Comentariu