La sfârșitul săptămânii trecute, un medieșean care și-a făcut cumpărăturile din Kaufland Mediaș a observat ulterior că s-a păcălit sau a fost păcălit cu 100 de grame.

Medieșeanul Lucian Drag a publicat pe Facebook bonul de cumpărături și eticheta produsului care cântărea mai puțin cu 100 de grame decât a plătit el, așa cum se vede în fotografia de mai jos.

În urma postării, și alți  medieșeni au confirmat în zeci de comentarii neatenția casierilor magazinului Kaufland, dar au fost și unii care au considerat că vina este a cumpărătorului, care nu a verificat pe loc bonul de casă.

”Uite de aceea nu se iau masuri !!! Verificati frate bonul la casa direct. Eu trag caruciorul deoparte si verific. De multe ori m-am trezit cu produse de doua ori care de fapt erau batute o singura data. Si asa mai departe ! Deci si daca ati mers acasa. Pastreaza bonurile si du-te la ei in mortii lor. Ca nu sunt ‘ greseli ‘ o fac cu intentie !!!” a adăugat un medieșean.

”Și eu am avut probleme cu ei, un preț la raft, altul la casă! Când le-am arătat și-au cerut scuze și mi-au dat diferența înapoi…” a comentat un alt domn.

 

Publică un comentariu

Comentariu