Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO Gheorghe Roman: ”Traversăm o perioadă dificilă, dar trebuie să ducem la bun sfârșit lucrările”

Vremea bună din ultimele zile, lucrările pe strada Școlii și Sticlei din municipiul Mediaș se îndreaptă spre finalizare.

Lucrătorii firmei Greger lucrează de zor pentru finalizarea lucrărilor din zonă. Până în prezent au fost modernizate o parte din trotuare.

Pe cele două străzi din oraș s-au efectuat lucrări de reabilitare a rețelei de apă și canalizare menajeră. Acest proiect mai cuprinde și reamenajarea trotuarelor, amenajarea unor parcări, cât și turnarea unui covor asfaltic nou. Cele două artere au intrat în acest proces de reabilitare la sfârșitul anului 2019.

Străzile Sticlei și Școli vor fi finalizate în aproximativ două luni. Contactat de Ora de Mediaș, edilul șef a menționat faptul că lucrările se vor fi finalizate, în ciuda pandemiei de coronavirus.

“Chiar dacă traversăm o perioadă extrem de grea încercăm să ducem la bun sfârșit atât lucrările mai vechi dar și cele începute în acest an.
Străzile Școlii și Sticlei se pregătesc pentru turnarea covorului asfaltic iar pe străzile Fagului și Bathory se lucrează în acest moment la înlocuirea bordurilor. Precizez faptul ca reprezentanții firmelor care au contract cu Administrația Publică Locală m-au asigurat că respectă toate normele și măsurile de precauție impuse de MAI/guvern referitoare la răspândirea şi prevenirea noului Coronavirus.” a adăugat Gheorghe Roman, primarul Mediașului pentru Ora de Mediaș.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet