Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO Gunoaie și lipsă de bun-simț. Zona târgului a fost curățată

Datorită faptului că în zona târgului au identificat constant grămezi de deşeuri abandonate, S.C. ECO-SAL S.A. a intervenit în data de 23 iulie pentru igienizarea zonei.

Astfel, echipe ale Operatorului de salubritate au ridicat atât deşeuri menajere aruncate pe zona verde, cât şi deşeuri de ambalaje, din construcţii sau voluminoase, care deranjau atât olfactiv cât şi vizual.

”Această situaţie nu ne este străină, iar această acţiune de igienizare a zonei a mai avut loc şi cu alte ocazii.Se pare totuşi că, frecvent, cetăţenii ignoră cu desăvârşire normele de protecţie a mediului şi aruncă încă diferite deşeuri în zona amintită, neţinând cont de regulile păstrării curăţeniei sau de faptul că acolo există şi un punct de colectare amplasat tocmai pentru depozitarea deşeurilor.” Spun reprezentanții Ecol Sal Mediaș

Compania roagă cetățenii să păstreze curățenia pe domeniul public din municipiul Mediaș, dar și să țină cont de faptul că toate tipurile de deșeuri se colectează conform calendarului oferit de ECO-SAL din fața portilor sau de la punctele amenajate în zona.

Lucrătorii de la Ecol-Sal Mediaș vor igieniza în zilele următoare Hula Banzei și zona străzii Baia de Nisip, zone unde, la fel ca în zona târgului, sunt mereu abandonate deşeuri pe spaţiile verzi.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet