Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO Incendiu de vegetație puternic la Târnăvioara – Pompierii au stins focul după două zile

Roman 300

Pompierii Voluntari Copșa Mică s-au luptat cu un incendiu de vegetație la Târnăvioara două zile.

Inconștiența, neatenția sau poate chiar răutatea unor oameni au provocat un incendiu de vegetație în plantație. În contextul vremii călduroase și a unei vegetații deosebit de uscate, incendiul s-a răspândit cu repeziciune, ajutat și de vânt.

Deși în prima zi pompierii au reușit să localizeze și să stingă focul acesta s-a reaprins peste noapte și ia adus din nou la datorie. Abia azi la ora 15 focul a fost stins în totalitate, după o acțiune de anvergură a întregului echipaj.

”Se poate menționa că unii dintre ei au venit de acasă de lângă familia, cu care sărbătoreau Floriile sau Paștele Catolic pentru a ne apăra nouă tuturor dreptul la o gură de aer curat, generat de această pădurice tânără plantată după închiderea marilor combinate poluante din oraș. Se pare că deșii este stare de urgență unii “cetățeni” piromani pe lângă faptul că nu respectă restricțiile, ne distrug nouă, prin indolență, dreptul la liniște, la aer curat, la o zi liniștită alături de familie și chiar pun în pericol viețile celor care sunt chemați în astfel de situații la datorie. Mulțumim Pompierilor Voluntari Copșa Mică pentru încă o dovadă de sacrificiu și dăruire pentru comunitate.” spun reprezentanții Primăriei Copșa Mică

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet