Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO Ionii din Copşa Mică, sărbătoriți cu foc de tabără

În fiecare an, la acest eveniment s-au reunit cetățenii care și-au serbat numele sfânt împreună cu familiile, prietenii și cunoștinlețe, la un pahar de vin fiert, o cană de ceai și o felie de cozonc.

Anul acest, Ionii au fost prezent în fața Primăriei Copșa Mică, sărbătorind ediția cu numărul 15 a Sărbătorii Ionilor.

La acest eveniment nu au lipsit de la această sărbătoare nici oficialităţile oraşului, consilierii locali, preoţii, membrii Sfatului Bătrânilor şi ai Grupului de Dezbateri Publice, Poliţiştii locali, Pompierii voluntari ai oraşului.

Focul de tabără, specific acestui eveniment, a fost aprins la ora 18:15 de dl Vanga Ioan, un senior de 75 ani, desemnat de Sfatul Bătrânilor ca reprezentatul de onoare al sărbătoriţilor pe acest an, după care toţi invitaţii au cântat în jurul focului tradiţionalul “La Mulţi Ani!”. 

”Cu acest eveniment sau încheiat Sărbătorile de iarnă, începute anul trecut pe 5 decembrie, cu sărbătoarea Sfântului Nicolae. Mulţumim tuturor sărbătoriţilor prezenţi, care în ciuda frigului, au decis să-şi serbeze ziua de naştere sau cea onomastică alături de prieteni şi rude în jurul focului tradiţional.” spun reprezentații Primăriei Copșa Mică

loading...

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet