Laura Oltean este medieșeanca care a murit joi dimineața în drum spre locul de muncă.

În ciuda manevrelor de resuscitare, medicii au declarat decesul. Laura era surdomută și, se pare, că din acest motiv nu a auzit trenul care venea spre ea.

Accidentul în care Laura și-a pierdut viața a avut loc joi dimineața, în jurul orei 06:50. Polițiștii au fost alertați că femeia a fost călcată de trenul R 3500, care circula pe ruta Sighișoara – Teiuș. Totul s-a petrecut la ieșirea din stația CF Mediaș.

CITEȘTE ȘI Tragedie la Mediaș – O femeie a murit călcată de tren

Familia, prietenii și cunoștințele Laurei sunt în stare șoc. Accidentul teribil i-a luat prin surprindere și nu pot crede că medieșeanca nu mai este printre ei. Tânăra, care avea doar 36 de ani, era surdomută, acesta fiind, probabil, și motivul pentru care nu a auzit trenul venind. Cei dragi îi transmit mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare, cu toții având doar cuvinte frumoase despre Laura.

Lavinia, una dintre prietenele ei, a scris un ultim mesaj pentru Laura. Deși comunicau doar prin semne, legătura dintre ele era foarte strânsă. „Drum liniștit, fată frumoasă și blândă Laura. Când te-am cunoscut mi-ai plăcut din prima, chiar dacă erai un om, comunicam prim semne și îmi plăcea tare mult, ca mai aveam încă o prietenă și chiar voiam sa ne mai vedem curând la părinții tăi acasă în Mediaș și sa facem un picnic împreună. Îmi pare rău că ai plecat așa devreme, atât de tânără. Sper să îți găsești locul acolo în RAI și să ai grija de părinții tăi și de fratele tău de pe pământ. Condoleanțe familiei. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, este mesajul prietenei Laurei.

Trupul neînsuflețit al medieșencei va fi înmormântat sâmbătă, în municipiul Mediaș. „Dacă doriți sa veniți cu o floare, le scrieți celor din familie! Dumnezeu să te aibă în pace cu un drum presărat cu flori și sa zâmbești mereu, așa cum zâmbeai tu când erai în viață!”, a mai scris prietena femeii.

Publică un comentariu

Comentariu