Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO Locul 3, la faza județeană pentru medieșeanca Timeea Suciu, la Olimpiada Națională a Sportului Școlar

Faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la șah s-a desfășurat marți 25 februarie la Biblioteca Astra din municipiul Sibiu. La această competiție s-au calificat 8 elevi de la școlile generale și liceele din municipiul Mediaș.

Liceul Teoretic Axente Sever a fost reprezentat de Timeea Suciu, elevă in clasa a XI-a a profilului de Filologie intensiv Engleză. Axentista noastră a incheiat concursul pe poziția a treia a clasamentului, fiind devansată de două șahiste sibiene. Chiar dacă nu s-a calificat la olimpiada națională de șah, Timeea Suciu a demonstrat mult calm și stăpânire de sine, premise care ii permit să obțină calificarea pentru anul viitor.

Timeea Suciu este elevă in clasa a XI-a la Liceul Teoretic Axente Sever și este legitimată la clubul Tera-Șah Mediaș, fiind pregătită de antrenorul Emil Deliman.

”Mă bucur mult că am avut ocazia să particip la turneul de şah. Trebuie însă să recunosc că adversarii din Sibiu au fost mai bine pregătiţi, dar a fost o experienţă foarte interesantă din care am avut de învăţat. Orice lecţie este binevenită. Sunt mulţumită că am obţinut locul al 3-lea, dar mereu este loc de mai bine” a declarat Timeea Suciu pentru Ora de Mediaș

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet