Tânărul ucis weekend-ul trecut la Mediaș, Marius Andrei Faghiura va fi înmormântat joi, 17 ianuarie 2019, la Biertan.

Locul crimei a fost acoperit de zăpadă zilele trecute. Nici urmă de flori sau lumânări. Conform surselor Ora de Mediaș, locul unde Marius Faghiura a decedat ar fi fost acoperit cu omăt chiar de către cei de la club. „Toți trei au făcut contestație. Aceasta înseamnă că dosarul o să meargă la Curtea de Apel și Curtea de Apel o să soluționeze contestația. O contestație a fost formulată chiar în sală”, a declarat Cornelia Prundaru, purtător de cuvânt al Tribunalului Sibiu.

Conform surselor Ora de Mediaș, unul dintre agresorii crimei de la Mediaș ar fi fost prieten bun cu victima, Faghiura Marius Andrei. Se poate observa și în filmarea de mai în jos cu unul dintre agresori îl împinge pe Rusu Marius (criminalul). Persoane prezente la fața locului spun că Faghiura Marius ar fi rămas surprins când a văzut cine îl atacă.

Scandalul a pornit în urma unei certe între Marius Rusu și Paul Tulcan (prieten cu Faghiura Marius). Paul Tulcan i-a transmis lui Faghiura că Rusu i-ar fi dat o palmă, iar acesta a venit peste el în club împreună cu zece persoane.

Publică un comentariu

Comentariu