Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO Lucrările de la parcul din Vitrometan se apropie de finalizare – Arată superb

Prichindeii din cartierul Vitrometan se vor bucura în curând de cel mai modern loc de joacă din municipiul Mediaș.

Cel mai mare din cartierul Vitrometan, va fi complet reabilitat și modernizat. Acesta a fost extins prin desființarea zonei verzi destinată până recent plimbării animalelor de companie, se va monta tartan, se vor aduce aparate de joacă noi, aparate de fitness, se va amenaja o pistă de alergare și va fi montată o tiroliană pe o lungime de 25 metri. Totodată, se vor crea mai multe zone verzi cu rulouri de gazon și sistem de irigat.

Anul trecut, Primăria Mediaș a amenajat trei locuri de joacă, pe străzile Sinaia și 1 Decembrie din cartierul Gura Câmpului, un spațiu de joacă fiind dat în folosință și în cartierul Gura Câmpului. Copiii din zonele respective au astfel la dispoziție locuri de joacă modern cu leagăne, tobogane și alte aparate, totul fiind amenajat după ultimele standarde în domeniu.  Tot în această săptămână vor ajunge și ulterior vor fi montate aparate de joacă noi, iar aleea senzorială, parte a proiectului, va fi și ea finalizată.

”Cartierul Vitrometan este cel mai mare cartier din oraș și cu cei mai mulți copiii din Medias . Era firesc ca împreună cu echipa mea sa gândim un loc de joaca și de agrement cât mai modern și mai atractiv pentru toți medieșenii. Cu siguranța, in perioada următoare, astfel de parcuri vor fi amenajate și in alte zone ale orașului.” a declarat primarul Mediașului, Gheorghe Roman pentru Ora de Mediaș.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet