Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO – Marea curățenie de primăvară la Copșa Mică

În cursul zilei de luni, 15 aprilie 2019, sute de elevii din Copșa Mică au luat parte la acțiunea de ecologizare a orașului.

Între orele 09:00 – 11:00 elevii unităţilor de învăţământ gimnazial copşene au organizat, în colaborare cu Primăria oraşului Copşa Mică, o amplă acţiune de ecologizare a oraşului în cadrul săptămânii „Şcoala Altfel”.

Deasemenea liceeni copşeni s-au alăturat echipei de curăţenie începând cu ora 12:00. Cei peste 400 de elevi, organizaţi pe echipe şi-au împărţit oraşul pe zone de acţiune, pe care le-au ecologizat exemplar.

Înarmaţi cu mănuşi, saci menajeri şi multă veselie, ei au reuşit, în timp de două ore, să adune o remorcă plină cu saci de gunoi. Acţiunea a fost supervizată de cadrele didactice din unităţile de învăţământ locale, de reprezentanţi ai Primăriei, de pompierii voluntari ai SVSU Copşa Mică şi de poliţişti locali.

Deşeurile rezultate în urma acţiunii întreprinse de elevii oraşului şi pompierii voluntari au fost depozitate în trei zone ale oraşului timp de câteva ore, pentru a transmite un mesaj de sensibilizare către toţi cetăţenii oraşului Copşa Mică.

loading...

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet