Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO Municipalitatea a acordat și în acest an burse pentru elevii din oraș

Viceprimarul municipiului Mediaș, Christine Thellmann,  a premiat un număr de 19 elevi din Mediaș, care au obținut rezultate excepționale la etapele naționale și internaționale ale diverselor concursuri.

Evenimentul s-a desfășurat joi, 6 iunie 2019, în Sala de Ședințe „Daniel Thellmann“ a Primăriei, cu începere de la ora 11:00.

Elevii au primit din partea municipalității diplome de performanță, dar și sume de bani, în funcție de criteriile specifice de acordare a acestei categorii de stimulente.

De bursele de performanță beneficiază elevii care au obținut locul I, II sau III la etapele naționale ale olimpiadelor și concursurilor școlare naționale organizate de către Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului (MECTS), la etapele naționale ale competițiilor și concursurilor cultural artistice, cu caracter sportiv sau cu caracter tehnico – științific, de nivel național, organizate de către MECTS, sau care s-au calificat la un concurs internațional.

Pentru anul viitor, conducerea municipalității medieșene intenționează suplimentarea bugetului pentru burse alocat tinerilor din unitățile de învățământ de pe raza municipiului nostru.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet