Ziua de sâmbătă, 12 mai 2018, a fost dedicată Crosului Binder, unde în acest an la Mediaș au fost prezenți peste 300 de participanți.

Acest eveniment organizat de către Primăria Municipiului Mediaș și Asociația Dianthus Mediaș a devenit deja unul de tradiție, unde anual sunt prezenți sute de participanți.

Ca și anul trecut, participanții au putut alege unul dintre cele trei trasee special amenajate și s-au putut bucura de mișcare în aer liber, dar și de frumuseţile pădurii Binder sau a platoului Buzului. Traseele au fost împărțite în trei, respectiv 4 kilometri, 10 și un semimaraton de 22.5 de kilometri.

La fel ca și anul trecut, evenimentul a fost împărțit în mai multe categorii: Feminin și masculin sub 12 ani, 12-17 ani, 18-29, 30-44, 45-60 de ani, dar și peste 60 de ani.

La traseul de 4 kilometri au luat parte 255 de persoane, 49 de persoane au alergat pe traseul de 10 kilometri, iar 15 persoane au fost mai bine pregătiți și au ales traseul de 22.5 kilometri. Indiferent de poziția sau timpul obținut, fiecare care a trecut linia de sosire a primit o diplomă de participare și o medalie, iar primele trei locuri au fost premiate și cu câte o cupă.

În urma taxei de participare și a donațiilor obținute în urma acestui evenimente s-au strâns 5.188 de lei. În perioada imediat următoare se va lansa un sondaj cu privire la cauza socială/proiectul către care se vor redirecționat acești bani.

Publică un comentariu

Comentariu