Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO – Patru medieșeni au reprezentat România la Campionatul European de șah online

Liceul Teoretic” Axente Server” din Mediaș, este singurul liceu din țară ca a participat la Campionatul European de Șah Online.

Ediția a doua a Campionatului European de Șah Online pentru gimnaziu și liceu s-a desfășurat miercuri, 21 noiembrie a, c. În cadrul acestui eveniment au luat parte țări precum Rusia, Republica Moldova, Estonia, Muntenegru sau Israel.

România a fost reprezentată de o școală gimnazială din capitală și de Liceul Teoretic Axente Sever. Patru medieșeni și-au testat abilitățile în domeniul sportului minții cu elevi din celelalte țări participante.

Este vorba de Timeea Suciu din clasa a X-a Filologie intensiv Engleză, Ioana Narița și Ioan Folea din clasa a XI-a Științele Naturii și de Iulian Câmpean din clasa a X-a Științele Naturii Intensiv Engleză. Cei 4 axentiști sunt îndrumaţi de doamna profesoară Miredda Câmpean.

Activitatea s-a desfășurat într-unul din laboratoarele de informatică ale liceului medieșean. Axentiștii își propun să-și dezvolte abilitățile și viteza de reacție în domeniul sportului minții, și să participe la cât mai multe asemenea competiții.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet