Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO – Patru medieșeni au reprezentat România la Campionatul European de șah online

Liceul Teoretic” Axente Server” din Mediaș, este singurul liceu din țară ca a participat la Campionatul European de Șah Online.

Ediția a doua a Campionatului European de Șah Online pentru gimnaziu și liceu s-a desfășurat miercuri, 21 noiembrie a, c. În cadrul acestui eveniment au luat parte țări precum Rusia, Republica Moldova, Estonia, Muntenegru sau Israel.

România a fost reprezentată de o școală gimnazială din capitală și de Liceul Teoretic Axente Sever. Patru medieșeni și-au testat abilitățile în domeniul sportului minții cu elevi din celelalte țări participante.

Este vorba de Timeea Suciu din clasa a X-a Filologie intensiv Engleză, Ioana Narița și Ioan Folea din clasa a XI-a Științele Naturii și de Iulian Câmpean din clasa a X-a Științele Naturii Intensiv Engleză. Cei 4 axentiști sunt îndrumaţi de doamna profesoară Miredda Câmpean.

Activitatea s-a desfășurat într-unul din laboratoarele de informatică ale liceului medieșean. Axentiștii își propun să-și dezvolte abilitățile și viteza de reacție în domeniul sportului minții, și să participe la cât mai multe asemenea competiții.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata