Primăria Municipiului Mediaș, în parteneriat cu Asociația „Creștem România Împreună“ și cu Ocolul Silvic Mediaș a desfasurat astazi, 14 aprilie 2018, începând cu ora 10.00 o acțiune de plantare de puieți forestieri în zona Valea Bisericii.

Actiunea s-a bucurat de sprijinul si de participarea domnului primar Gheorghe Roman si a domnisoarei viceprimar Christine Thellmann si a reprezentat un succes, astazi plantandu-se 2500 de puietii de gorun si frasin.

„Ne dorim să educăm comunități. Așa am pornit Plantează în România, cel mai amplu proiect de înverzire a României. Spun amplu nu din punct de vedere al numărului de hectare pe care ne dorim să le împădurim, ci din perspectiva direcțiilor vizate de această acțiune: înverzirea României prin plantări în șantiere forestiere, prin plantări urbane, plantări în școli. Scopul este implementarea proiectului Ora Verde în școli, ce se vrea o oră de ecologie, preponderent practică, prin care cei mici vor învăța să respecte natura, să o înțeleagă și să o iubească”, a declarat pentru Republica.ro Hetti Benedek, vicepreședinte Asociația Creștem România Împreună.

Publică un comentariu

Comentariu