Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO Pumnii de aur ai Cameliei Streza i-au adus aurul la kickboxing

Anul 2020 păstrează numeroase provocări pentru Camelia Streza, elevă in clasa a XII-a Științe Sociale de la Liceul Teoretic Axente Sever. In afara examenului maturității, pe care sportiva il va susține peste 3 luni, pasiunea Cameliei din ultimii 2 ani a fost și rămâne kickboxingul.

Camelia Streza practică acest sport in cadrul clubului Dragon Fight Academy Mediaș și a participat la două competiții la inceputul acestui an 2020. Este vorba de Cupa Firegym Cetatea Rodna, desfășurată luna trecută, și de Cupa Avis 3000, desfășurată pe 8 martie la Deva. La această din urmă competiție au participat 30 de cluburi din toată țara. Cupa Avis 3000 a adus cu sine medalia de aur pentru Camelia Streza.

”De aproape 2 ani de zile practic , in urma galei care a avut loc la Mediaș in 2018.Speram sa câștig , dar mă  așteptam și la ce era mai rău. Încerc să imi împart timpul, însă este greu si raman fara timp liber aproape in fiecare zi.  Am avut numeroase momente cand voiam să renunț la competiții, pentru ca era frustrant sa pierd competiție după competiție,  însă m-a ambiționat sa continuu gândul ca am muncit atât de mult si că am învestit atat timp si nu numai.” a declarat Camelia Streza pentru Ora de Mediaș

Camelia Streza este legitimată la clubul Dragon Fight Academy Mediaș și este pregătită de antrenorul Mircea Mihai. Sportiva axentistă își dorește să imbine cu succes atât competițiile de kickboxing (următoarea ar putea fi Cupa CFR Simeria din 4 aprilie) cât și pregătirea pentru examenul de Bacalaureat.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet