Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO – Sărbătoare mare la Copșa Mică – Este deja o tradiție în oraș

Primăria oraşului Copşa Mică și Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor au sărbătorit anul acesta Ziua Națională a României şi prin cea de-a XV-a ediţie a Nunţii de Aur şi de Argint, considerând că familia este nucleul de bază al societăţii, piatra de temelie a oricărei naţiuni. La celebrarea a 50 respectiv 25 ani de la căsătorie, 5 cupluri „de aur” şi 4 cupluri „de argint”, alături de naşi, rude și prieteni și-au reînnoit jurămintele de căsnicie în faţa ofiţerului de stare civilă.

Evenimentul a fost deschis, la ora 12.30 de către domnul Primar Mihalache Daniel Tudor, care în discursul său i-a felicitat pe cei prezenţi pentru împlinirea a 50 respectiv 25 de ani de viaţă familială, devenind astfel un exemplu pentru tinerele familii ale oraşului nostru.

A urmat slujba religioasă, oficiată de preoții locali şi bineînţeles ceremonia de cununie civilă, unde toate cele 9 cupluri au răspuns încă o dată „DA” în faţa ofiţerului de stare civilă. Cuplurile prezente și invitații acestora, în cadrul unui mic dineu, au închinat un pahar de şampanie şi au servit câte o felie de tort, alături de invitaţi şi gazde, care le-au urat în continuare Casă de Piatră şi La Mulţi Ani. Cuplurilor sărbătorite li s-au înmânat, conform tradiției, și anul acesta medalioane personalizate gravate, sticle de șampanie și o poză înrămată a cuplului la această aniversare.

”Orașul Copșa Mică își păstrează tradițiile, sărbătorește alături de familii această zi importantă pentru românii de pretutindeni și încearcă să fie aproape de cetățeni la cât mai multe momente aniversare din viața cotidiană. La Multi Ani, România! La Multi Ani, români de pretutindeni!” au declarat repezentanții Primăriei Copșa Mică

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet