La începutul lunii noiembrie, Hanul Greweln din municipiul Mediaș a intrat într-un proces complet de reabilitare.

Noul administrator, Ovidiu Stoica a făcut investiții de 150.000 de euro. Lucrările vor continua și la parcul Greweln.

Hanul Greweln arată excepțional după modernizarea acestuia. În această lună, Hanul va fi deschis, iar meniul realizat de către Chef Tiberiu Csiszer va fi unul care va imbina gastronomia celor trei etnii care conviețiuesc la Mediaș, română, germană și maghiară.

“După cum se vede, lucrările au început deja. Încercăm să profităm de aceste zile frumoase de sfârșit de toamnă. Echipele de muncitori încearcă să ofere o față cât mai nouă acestui edificiu. Se lucrează atât în interiorul cât și în exteriorul hanului. De asemenea, există o echipă de arhitecți care încearcă să ne furnizeze un proiect cât mai plăcut și mai agreabil.

Ne-am bucura să putem deschise hanul pentru medieșeni înaintea Sărbătorilor de Iarnă. Ne place să credem că oamenii vor considera că va fi o schimbare spectaculoasă, începând de la gastronomie, bucătările sau meniuri o să fie schimbări care împreună cred că o să fie destul de relevante”, a declarat managerul Hanului Greweln, Ovidiu Stoica la începutul lunii noiembrie.

Join the Conversation

2 Comentarii

  1. Primele 2 luni de activitate de dupa pandemie au fost OK , dar de 2 saptamani locatia lasa de dorit din punct de vedere al mancarii , nu inteleg ce sa intamplat ???

Publică un comentariu

Comentariu