Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO Sensul giratoriu de la intrarea în Mediaș aproape gata

Lucrările la sensul giratoriu de la intrarea în Mediaș dinspre Sibiu se aproprie de final.

La începutul lunii martie, municipalitatea medieșeană a demarat un proiect de amenajare a unui sens giratoriu la intrarea în oraș dinspre Sibiu, iar lucrarea este estimată la peste 200.000 de euro.

Până în momentul de față, un sens de mers a fost finalizat.

Necesitatea acestui sens giratoriu este impusă de faptul că Meditur, operatorul de transport din Mediaș, a prelungit traseul mijloacelor de transport până la izvorul de la ieșire din oraș, iar mijloacele de transport în comun nu pot întoarce în zona respectivă.

Cele două benzi ale Șoselei Sibiului se vor reduce la o singură bandă de circulație, astfel încât să se elimine posibilitatea unui accident rutier între troleibuzele care intră în sensul giratoriu și celelalte vehicule aflate în trafic, având în vedere raza mare de virare a acestora.

Pe direcția de intrare în sensul giratoriu dinspre Sibiu va exista o bandă pe sens iar la ieșirea din sensul giratoriu vor fi amenajate două benzi de circulație, o bandă de circulație fiind dedicată traficului vehiculelor aflate în tranzit și o bandă pentru troleibuzele cu stație la capăt de traseu.

loading...

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet