Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO VIDEO – Ansamblul ”Tradiția” și Cununa Blăjelului au făcut spectacol în platoul Hora TV

Sâmbătă, 22 decembrie 2018, Ansamblul” Tradiția” din Păucea și colindătorii Asociației Culturale” Cununa Blăjelului” au fost prezenți la Zalău, în studioul Hora TV.

În cadrul emisiunii dedicate exclusiv tradițiilor și obiceiurilor de iarnă blăjuțene și din zona Târnavelor, Vasile Coca a invitat cele două ansambluri din zona Mediașului. Alături de colindătorii medieșeni și Vasile Coca a fost și bine cunoscutul Sandu Pop (Vărul Săndel), care pe tot parcursul emisiunii a adus zâmbetul pe buze tuturor.

Colinde din repertoriul blăjuțean au fost interpretate de grupul” Cununa Blăjelului”, iar Antonia și Gicu Munteanu, cât și Bogdan Pihoi au colindat și individual.

După un drum destul de obositor de peste 200 de kilometri de la Mediaș la Zalău, Ansamblul ”Tradiția” Din Păucea și Ansamblul ”Cununa Blăjelului” au ajuns destul de obosiți în studioul Hora Tv și plin de emoție.

Alături de colindători au fost prezenți și primarul Comunei Blăjel, Marius Mărginean și viceprimarul Fagadar Ioan. Atât copii și adulți au fost susținuți de aceștia și au uitat complet de emoția din fața camerelor de filmat.

VIDEO ”Cununa Blăjelului” în platoul Hora Tv:

LIVE VIDEO – Cucuna Blăjelului și Ansamblul "Tradiția" din Păucea la Hora Tv. Detalii pe www.orademedias.ro

Publicată de Ora de Mediaș pe Sâmbătă, 22 decembrie 2018

Ansamblul ”Tradiția” din Păucea în platoul Hora TV:

LIVE VIDEO – Cucuna Blăjelului și Ansamblul "Tradiția" din Păucea la Hora Tv. Detalii pe www.orademedias.ro

Publicată de Ora de Mediaș pe Sâmbătă, 22 decembrie 2018

Pe data de 27 decembrie a.c, de la ora 16:00 la Căminul Cultural din Păucea va avea loc un spetacol de Crăciun intitulat ”Crăciunul, în datini și obiceiuri”.  Intrarea este liberă.

Gicu Muntean în platoul Hora TV © Ora de Mediaș
Ansamblul ”Tradiția” din Păucea © Ora de Mediaș
Antonia Muntean în platoul Hora TV © Ora de Mediaș

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet