Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO VIDEO – Echipa de baschet a municipiului Mediaș s-a reunit. Unsprezece jucători prezenți

Miercuri după-amiază, la Sala Sporturilor din municipiul Mediaș s-a desfășurat primul antrenament al echipei de baschet CSM Mediaș sub comanda lui Mihai Popa și Dan Popa.

La reunirea lotului au fost prezenți 11 jucători: Titus Nicoară, Octavian Popa Calotă, Radu Vrîncian, Daniel Banciu, Nikola Siladji, Jonathan Barnes, Stefan Nikolic, Andrei Albu, Rareș Hancaș, Teo Dăbău și Răzvan Gabor. Andrei Iliescu a lipsit motivat, urmând ca ultimul transfer, Jacob Gibson, să se alăture echipei în cursul săptămânii viitoare.

„Suntem dornici de muncă, am așteptat să intrăm în sală, să începem pregătirea. În curând va sosi și ultimul nostru transfer, Jacob Gibson, care o să ajungă în cursul săptămânii viitoare. Sperăm să creăm nucleul acela competitiv, care ne va duce spre jocurile bune, care să ne aducă cât mai multe victorii, să putem practica un baschet cât mai de calitate și să aducem cât mai mulți spectatori la sală. 

În mare parte acesta este lotul cu care vom aborda sezonul competițional. Mai putem face încă un transfer, așteptăm răspunsul. Suntem puțin limitați ca buget, dar s-ar putea să mai accepte încă un jucător străin, așteptăm răspunsul acestuia.”, a declarat tehnicianul Mihai Popa.

Conferință de presă la CSM Mediaș. Toate detaliile pe www.orademedias.ro

Publicată de Ora de Mediaș pe Miercuri, 21 august 2019

Octavian Popa Calotă a vorbit și el despre reunirea echipei. Acesta își dorește ca toată lumea să dea maximum pe teren, pentru că asta contează cel mai mult.

„M-am reîntâlnit cu mulți prieteni, mulți foști colegi, mi-am făcut noi prieteni. Momentan am o impresie foarte bună, sper să continuăm în același fel. Îmi doresc ca toată lumea să dea maximum pe teren și atâta timp cât știm că am dat totul pe teren, rezultatul nu mai contează. Asta contează cel mai mult pentru mine, să știm că dăm 100% și că lăsăm totul pe teren. Tot timpul am simțit că am ceva de dovedit, dar nu forțez nimic asupra mea, o să iau totul pas cu pas. Vin după o pauză destul de lungă în afara competiției, dar simt că am ceva de dovedit și îmi doresc să dovedesc mai multe lucruri.”, a declarat jucătorul.

Acesta și-a dorit să joace alături de Titus Nicoară, iar acest lucru s-a întâmplat.

”Mi-am dorit mult să joc cu Titus, mi se pare că este un jucător cu un IQ baschetbalistic extraordinar. Este genul de jucător pe care îmi place să îl am în jur și sper că ne vom înțelege foarte bine, cum ne-am înțeles și la lotul național. ” a adăugat Calotă.

 

loading...

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet