Vineri, 20 iulie a. c, în jurul amiezii la hotelul BinderBubi din municipiul Mediaș a avut loc cursul festiv al Școlii Postliceale Auxila din Mediaș.

La acest eveniment au luat parte și directorii Școlii Auxila din Germania, managerul spitalului municipal Mediaș, dar și Christine Thellmann.

”Vă felicit pentru timpul și efortul pe care l-ați depus și vă urez foarte mult succes pentru drumul pe care vă stă în față. Mă bucur să aud o colaborare cu Spitalul Municipal, și să faceți echipă cu directorul spitalul ca împreună să aducem rezultate bune în spital” a adăugat Christine Thellmann Viceprimarul municipiului Mediaș

”E un pas, eu vă doresc ca în meseria pe care ați ales-o, e una din meserie în care dacă nu aveți vocație sau chemare, e destul de greu să te descurci. Îmi doresc ca peste ani să văd roadele munci voastre.” a adăugat Gheorghe Nicorici, managerul Spitalului Municipal Mediaș

Au participat 80 de elevi din două clase de specializare și anume: asisten medical generalist și asisten medical farmacie, care au studiat trei ani în cadrul Școlii Postliceale Auxila Mediaș.

Publică un comentariu

Comentariu