În cursul zilei de duminică, 24 iunie 2018, în localitatea Târnava a fost organizat Festivalul Caprei, al” Produselor Tradiționale de pe Târnave” și” Bursa de Capre”, un eveniment de top pentru locuitorii din această zonă.

Ajuns la cea de-a treia ediție, evenimentul și-a propus să promoveze produsele tradiționale, precum și susținerea fermelor prin asigurarea existenței materiale și implicit a micilor fermieri.

Festivalul Caprei a fost organizat de către Primăria Târnava, în colaborare cu Asociația Caprimed, punctele de atracție fiind obiceiurile și meșteșugurile din Transilvania.

Cei prezenți au putut degusta și chiar cumpăra specialități din brânză, carne de capră și ied, gemuri, ceaiuri și condimente, pâine de casă, uleiuri, vinuri și alte specialități din zona Târnavelor.

Nu a lipsit nici bună dispoziţie. De aceasta s-au ocupat interpreţi de muzică populară, printre aceștia s-au aflat Doinița Simbotin, Emilia Munteanu, Aurica Bacea, Robert Târcoveanu, Ansamblul” Cucuna Agnita și Ansamblul” Tradiția” din Păucea.

Publică un comentariu

Comentariu