O crimă înfiorătoare cutremură Banatul! Un medieșean care abia venise din Germania să-și caute un loc de muncă acasă, a sfârșit ucis cu sălbăticie de niște necunoscuți.

Trei indivizi, printre care un om al străzii, l-au încolțit în gara din Timișoara și unul dintre ei l-a înjunghiat. Trupul tânărului a fost abandonat apoi pe trotuar, în văzut trecătorilor. Doi dintre atacatori au fost prinși, celălalt încă este căutat, scrie stirilekanald.ro

Florin şi-a găsit sfârşitul la doar 33 de ani. Greutăţile l-au trimis în străinătate, unde a plecat să strângă bani pentru o viaţă mai bună în România. Timp de 4 ani, a muncit la o grădină zoologică din Germania. Recent, tânărul din Mediaş se întorsese în ţară şi voia să se angajeze în Timişoara, însă viaţa i-a fost curmată înainte să apuce să-şi ducă planurile la bun sfârşit.

Florin şi-a pierdut viaţa după ce a fost înjunghiat de un individ. Înainte să fie ucis, a fost lovit cu cruzime de călăul său şi de încă doi bărbaţi, cu care avusese un conflict spontan. Cei patru s-au luat la ceartă, iar Florin a fost încolţit de cei 3 indivizi care s-au năpustit asupra lui.

Camera de supraveghere îl surprinde pe cel care i-a luat viața lui Florin
Scenele desprinse parcă dintr-un film de groază au avut loc în faţa unui bar, unde atât victima cât şi agresorii săi băuseră. Și-au dat seama că l-au lăsat pe tânăr fără suflare, agresorii s-au făcut nevăzuţi. Camera de supraveghere îl surprinde pe cel care i-a luat viața lui Florin în timp ce fuge.

Publică un comentariu

Comentariu