Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO VIDEO Moartea biciclistei din Mediaș care s-a lovit de un garaj – Cum s-a petrecut stupidul accident

O medieșeancă și-a pierdut viața într-un mod absurd după ce a intrat cu bicicleta într-un garaj metalic de pe strada Fantanele din municipiul Mediaș. Incidentul în sine este curios, dar totul are o explicație, oricât de stupidă pare la prima vedere.

La fața locului, echipajele de salvare au inițiat manevre de resuscitare dar din păcate femeia prezenta leziuni incompatibile cu viață, prezentând traumatism cranian grav cu decerabrare. Medicii au declarat decese femeii de 42 de ani, la doar câteva minute.

Femeia se întorcea împreună cu soțul ei de la barajul Ighiș, unde fuseseră la pescuit. Cei doi au ajuns pe strada Fântânele, dar la intersecție femeia nu a oprit la semnul Stop.

Bicicleta pe care se afla nu avea sistem de frânare, conform anchetei polițiștilor, așa că femeia a prins viteză din ce în ce mai mare, strada fiind în pantă. Nu a mai putut opri, așa că s-a lovit puternic de ușa unui garaj care se afla în josul străzii. Medieșeanca s-a lovit cu capul de garaj, apoi de asfalt, în cădere.

Din cauză că nu purta cască de protecție, loviturile puternice au fost incompatibile cu viața. Medicii care au ajuns la fața locului, deși i-au aplicat manevre de resuscitare, nu au mai putut-o aduce la viață.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet