Foto arhivă

Planul Roșu de Intervenție a fost declanșat de către autoritățile din județul Sibiu, în urma unui accident în care au fost implicate două autoturimse și două microbuze pe centru Avrigului.

ISU anunță că până la urmă esrte vorba de zece victime, dintre care una intubată. Acestea au fost preluate de către echipajele medicale. Mai sunt încă opt persoane care nu au nevoie de îngrijiri medicale. Au fost alertate toate spitalele din Sibiu.

„Din primele informații furnizate de apelantul la numărul 112, există posibilitatea să fie 16 persoane implicate. La fața locului intervin 5 echipaje de prim-ajutor SMURD, 1 unitate de terapie intensivă SMURD, 1 autospecială de victime multiple, 5 echipaje medicale SAJ și autospecială CBRN”, a spus Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

La rândul său, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, a anunțat că traficul rutier este blocat pe DN 1 – Centura Avrigului, pentru cercetări și pentru intervenția echipajelor de salvare.

Mai mulet informații despre starea victimelor le puteți vedea AICI 

Actualizare:
În urma acestui accident rutier au fost implicat 18 persoane. Zece dintre ele au fost preluate de căter echipajele medicale și încă 8 care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Au intervenit 6 ambulanțe SMURD și 6 ambulanțe SAJ.

9 persoane conștiente cu politraumatisme și un bărbat inconștient intubat. 8 victime au fost transportate la Spitaluj Județean Sibiu (3 femei și 4 bărbați), un tânăr dus la Spitalul de Pediatrie(17 ani) și o femeie dusă la Spitalul Militar.

 

Publică un comentariu

Comentariu