Situație revoltătoare în satul Valea Lungă, de lângă Mediaș. Locuitorii de aici sunt supărați pe cei de la Poștă pentru că nu le mai livrează facturile și scrisorile și le lasă pur și simplu într-o pungă agățată de un gard.

Zilele trecute oamenii au găsit facturile de curent și gaz într-o pungă agățată de un gard. S-a întâmplat miercuri seară la Valea Lungă. Locuitorul care ne-a trimis fotografiile spune că nu este pentru prima dată când oamenii din comună nu-și primesc facturile la timp și riscă să fie debranșați. ”În jurul orei 23.00 când ploua extrem de tare, am găsit punga aceasta cu facturile în ea. Toate s-au udat”, spune Mărginean Florin. Omul afirmă că astfel de probleme au mai existat, iar responsabilii aruncă vina unul pe altul.

”În urma acestor practici cetățenii riscă debranșări de la unități și cheltuieli suplimentare sau alte neplăceri provocate de nerespectarea unor termene transmise prin poștă. De ani de zile ne lovim de indiferență. Factorii responsabili aruncă vina de la unul la altul. Au fost persoane care le-au fost tăiat curentul.” a declarat Mărginean Florin.

Se pare că au fost facturi care au ajuns după o lună sau două. Ora de Mediaș a încercat să ia legătura cu cei de la Poșta Română, însă nimeni nu a răspuns la telefon.

Publică un comentariu

Comentariu