Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO VIDEO – Super spectacol de colinde la Blăjel

Luni, 17 decembrie 2018, la Căminul Cultural Blăjel s-a desfășurat cea de-a opta ediție a spectacolului” O, ce veste minunată”, organizat de Primăria Blăjel, alături de Asociaţia Culturală” Cununa Blăjelului”.

La acest spectacol au urcat pe scenă grupul coordonat de profesorul Claudiu Șimon, ”Cununa Blăjelului”, Gicu și Antonia Munteanu, Bogdan Prihoi, grupul ”Coconița” din Blăjel, grupul ”Tradiția” din Păucea,  grupul „Poienița” din Șmig și grupul „Florile Târnavelor” de la Clubul Copiilor Mediaș.

Printre aceștia au mai luat parte și colindători al Școlii Generale din Blăjel, grupul de colindători al conaționalilor de limba maghiară Blăjel, precum și ghirăii din comună.

”Mulțumim Primăriei Blăjel pentru spectacolul de aseară, celorlalte grupuri pentru că au dat curs invitației, iar publicului – pentru susținere și prezență, atât fizic, cât și online. Sentimentul de a fi împreună în Căminul Cultural Blăjel, indiferent de vârstă, etnie sau profesie, a fost magic, așa cum este și spiritul Crăciunului ” spun organizatorii acestui eveniment.

Concert de colinde la Căminul Cultural Blăjel cu ghirăii din comună. Detalii pe www.orademedias.ro

Publicată de Ora de Mediaș pe Luni, 17 decembrie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet