Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO VIDEO – Un an de la crima de la Mediaș care a îngrozit toată România

În noapte de 12 spre 13 ianuarie 2019, în fața clubului Serabeva din Mediaș a avut loc o crimă infiorătoare.Un recidivist, eliberat cu câteva luni în urmă a ucis cu unsprezece lovituri de cuțit un tânăr de 23 de ani.

Această crimă a ingrozit  întreaga țară, cu atât mai mult cu cât cel care l-a ucis pe tânărul de 25 de ani fusese eliberat din închisoare în urma recursului compensatoriu. Ajunsese  acolo tot după o crimă.

Scandalul a pornit din club, acolo unde 9 persoane au intrat să îi ceară socoteală lui Marius Rusu. La un moment dat acesta a scos un cuțit cu care i-a amenințat pe ceilalți. Deși, conform unor surse, localul are pază, agresorul a intrat în club având baioneta asupra lui.

Potrivit surselor Ora de Mediaș, unul dintre prietenii lui Rusu a purtat o discuție  cu acesta chiar în noaptea crimei, la câteva ore după agresiunea din fața clubului Serabeva de la Mediaș. Criminalul spune  faptul că nu e speriat de moartea lui Marius Faghiura Andrei și că știa că urmează să fie arestat în scurt timp.

În unul dintre mesaje, Marius Rusu spune ”O vrut să mă omoare ei pe mine…” iar la finalul mesajelor,  râzând criminalul spune ”Unde să ieșim.. și pe mine mă caută garda”.

CITEȘTE ȘI – Încă doi bărbați arestați preventiv în cazul crimei din Mediaș – Firul evenimentelor

Marius a fost ucis în faţa clubului, în timp ce fugea de bătăuşi
Marius Andrei Faghura a fost ucis cu 11 lovituri de cuțit, în fața unui club din Mediaș, în timp ce fugea de cei trei bătăuşi, dar a alunecat pe zăpadă şi a fost prins.

„În urma cercetărilor efectuate, în cauză s-a stabilit că numiţii R.M. (în vârstă de 30 de ani, născut în municipiul Blaj, jud. Alba, recidivist, eliberat la data de 25.05.2018, cu un rest de executat de 777 zile), O.O.I. (în vârstă de 38 de ani, născut în mun. Mediaş, jud. Sibiu, cu antecedente penale), A.P. (în vârstă de 34 de ani, născut în mun. Alba Iulia, jud. Alba, recidivist, eliberat la data de 13.06.2017 cu un rest 423 zile) şi alţii s-au deplasat în clubul Serabeva din Mediaş. În jurul orei 1.05, un grup format din 10 persoane de sex masculin pătrunde în club şi se îndreaptă direct către masa ocupată de cei de mai sus, din acest grup făcând parte victimă F.M.A. (în vârstă de 25 ani, născut în mun. Mediaş, jud. Sibiu). Imediat, între cele două grupuri are loc o altercaţie în cadrul căreia este lovit martorul C.I. precum şi R.M. Văzând că R.M. se îndreaptă către ei cu un cuţit, membrii grupului din care făcea parte şi victima, părăsesc clubul şi o iau la fugă către poartă imobilului aflată la aproximativ 20-30 m depărtare de club, aceştia fiind urmaţi imediat de către R.M., O.O.I., A.P. precum şi celelalte persoane”, se arată în comunicatul procurorilor.

Peste 21 de ani de închisoare pentru cei trei criminali de la Mediaș
În timp ce Marius Rusu îl lovea pe Fagura cu cuțitul, un alt bărbat dintre inculpați îl lovea pe tânărul căzut la pământ cu piciorul în cap. Spre sfârșitul filmării apare și ultimul dintre inculpați, medieșeanul Ovidiu Otvoș care îi aplică victimei câteva lovituri cu pumnul. Instanța l-a condamnat pe Marius Rusu la 12 ani și patru luni de închisoare, la care i se adaugă și pedeapsa neexecutată de 777 de zile, pentru că a fost eliberat în baza recursului compensatoriu. Ceilalți doi inculpați au primit unul 5 ani de închisoare iar celălalt la 4 ani și două luni de închisoare.

CITEȘTE ȘI: Peste 21 de ani de închisoare pentru cei trei criminali de la Mediaș

 

loading...

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet