Miercuri, 4 aprilie 2018, Sala de tenis a Clubului Sportiv Romgaz Mediaș a găzdui un concurs național de tenis de masă, intitulat” Cupa Campionilor”.

Această competiție a fost organizată de către Clubul Copiilor din Mediaș în parteneriat cu Clubul Sportiv Romgaz Mediaș, Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret Mediaș, Clubul Sportiv Municipal Mediaș și Asociația Mediasch Sport & Education.

Scopul acestui concurs organizat pentru tinerii sportivi practicanți ai tenisului de masă a fost crearea unor punți de prietenie între toți elevii participanți, educarea spiritului de fair play, dar și realizarea schimbului de experiență atât pentru concurenți cât și pentru profesori coordonatori.

La” Cupa Campionilor” au fost prezenți sportivi din 15 judeţe inclusiv din județul Sibiu și municipiul Mediaș. Au participat fete, cât și băieți pasionați de tenis de masă din școli, cluburi sportive, palate și cluburi ale copiilor. De asemenea au fost tenismeni amatori, cât și jucători de tenis mai profesioniști.

Competiția s-a desfăşurat pe mai multe grupe, respectiv copii până la 10 ani, fete și băieți. Mini cadeţi între 11 și 12 ani și cadeți, 13-15 ani, fete şi băieți.

Marian Rusu, unul dintre reprezentanți Clubului Copiilor din Mediaș a vorbit despre ediția cu numărul trei a” Cupei Campionilor”

Cu ajutorul partenerilor, la finalul concursului toți participanții Cupei Campionilor au plecat acasă cu o diplomă de participare, dar și cu o punguță primită din partea organizatorilor și partenerilor acestui concurs desfășurat la Mediaș.

Publică un comentariu

Comentariu