Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO – Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice sărbătorită și la Copșa Mică

0

Luni 1 octombrie 2018, începând cu ora 12:00, Primăria oraşului Copşa Mică, prin Serviciul Public Local de Asistenţă Socială, a organizat o întrunire ocazionată de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice.

Ca în fiecare an, 10 din cele 15 de vârstnice cuprinse în Centrul de îngrijire la domiciliu, au putut depăna amintiri într-un cadru intim, la Clubul Seniorilor. Dl. Primar Mihalache Tudor Daniel a dăruit doamnelor prezente câte un trandafir, urându-le multă sănătate şi bucurii, iar vârstnicele prezente au profitat de ocazia de a discuta cu el despre diverse probleme cetăţeneşti.

Anul acesta a fost prezentă la eveniment şi o delegaţie a SC Sometra SA condusă de dl director Christos Efstathiadis, care a urat doamnelor multă sănătate şi a anunţat, cu această ocazie, că va sponsoriza o mare parte din cheltuielile de întreţinere ale Clubului Seniorilor.

Le-au mai fost alături deasemenea şi un grup de elevi ai clasei a V-a, de la Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” Copşa Mică, care a pregătit un program artistic, sub îndrumarea dlui profesor Suciu Aurelian. Nu a lipsit de la întălnirea cu vârstnicele echipajul SMURD Copşa Mică, care le-a făcut doamnelor prezente o serie de teste medicale.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata