Timp de două săptămâni municipiul Mediaș a avut parte de temperaturi destul de ridicate pentru această perioadă, și chiar însorite.

În perioada următoare, vremea va fi frumoasă în majoritatea zonelor cu temperaturi la fel de ridicate ca și până acum. Finalul de săptămână se anunță unul mai puțin plăcut, având în vedere că meteorologii au anunțat ploi, iar temperaturile vor scădea și cu 10 grade Celsius.

În prima parte a intervalului de prognoză, regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât în mod obişnuit, media temperaturilor maxime se va situa în jurul a 22 de grade.

În perioada 21-24 octombrie a. c, temperaturile maxime diurne vor scădea treptat spre o medie în jurul a 12 grade, valori ce va caracteriza intervalul 25-28 octombrie.

Minimele vor creşte de la aproximativ două grade în medie, în prima zi a intervalului, spre medii de 6 – 7 grade, în data de 21 octombrie, apoi vor scădea până spre 3 – 4 grade în medie, în 23 octombrie.

Ulterior, până la finalul intervalului de prognoză, variaţiile temperaturilor nocturne vor fi nesemnificative, urmând a se înregistra în medie valori în jurul a două grade Celsius. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi în creştere începând cu data de 19 octombrie, dar mai ales în perioada 23 – 28 octombrie.

Publică un comentariu

Comentariu