FOTO prosport.ro

Gruparea de pe malul Târnavei Mari, Gaz Metan Mediaș a pierdut sâmbătă meciul de la Voluntari, scor 3 – 1. Din cauza problemelor financiare de la club, Ilie Poenaru a ajuns la limita răbdării.

Fotbaliștii de la Gaz Metan au încasat săptămâna aceasta un salariu restant, cel pe luna septembrie 2021, după cum afirmă mijlocașul Ioan Filip. Situația la club este în continuare tensionată, iar antrenorului Ilie Poenaru îi este tot mai greu să gestioneze situația.

„Am primit 3 goluri, toate greșeli de poziționare, de marcaj, pe lipsă de reacție. Nu caut neapărat vinovați. La înfrângere suntem cu toții vinovați, dar prea ușor. Să sperăm că săptămâna viitoare vom arăta mult mai bine și că vom câștiga meciul cu Rapid. Soarta echipei este una grea. Sper să se rezolve cumva problemele. Datoria mea este ca echipa să joace, să se prezinte onorabil la meciuri. Mai departe e partea conducerii, nu prea vreau să mă mai implic în chestii financiare, dar e foarte greu. Am un vestiar care suferă foarte mult. Nu știu câtă răbdare mai am. Dar când echipa îmi va spune că nu mai poate continua, nici eu nu mai am ce să fac”, a spus Ilie Poenaru, la Look Sport, relatează GSP.

Publică un comentariu

Comentariu