Gaz Metan Mediaș a jucat astăzi în deplasare pe terenul celor de la FC Voluntari, partidă ce sa disputat pentru etapa cu numărul 3 din play-out-ul Ligii întâi. Scorul indicat de tabelă la finalul meciului a fost 2-2.

Tehnicianul Cristian Pustai a început partida cu Greab, Creațu, Trtovac, Zaharia, Rugasevic, Cristea, Tahar, Bic, Sikorski, Eric și Buziuc.

FC Voluntari a deschis scorul după 24 de minute de joc prin Voduț Mihai după o pasă venită de la Cernat. Pe finalul primei reprize, Alexandru Buziuc a redus din diferență după o gafă a portarului ilfoveniilor în minutul 41. La revenirea de la vestiare meciul a fost strâns, iar FC Voluntari marcheză din nouă în minutul 86 prin Laurențiu Marinescu. Medieșenii închid tabela în ultimul minut al partidei prin Iulian Cristea după un corner bine executat, iar Cristea a fost pe poziție.

După acestă remiză, alb-negrii ocupă prima poziție în clasamentul play-out-ului cu 25 de puncte, iar în etapa viitoare Gaz Metan joacă la Mediaș împotriva celor de la CSMS Iași. Meciul este programat miercuri, 5 aprilie, ora 18:30.

Publică un comentariu

Comentariu