Gaz Metan a dat o lovitură importantă pe piața transferurilor! La Mediaș a ajuns mijlocașul Ioan Filip, care în urmă cu zece ani a jucat în grupele Ligii Campionilor, în tricoul celor de la Oțelul Galați.

Din informațiile ProSport, Filip s-a înțeles cu gruparea din Mediaș, acolo unde a fost dorit în mod special de Mihai Teja, alături de care a lucrat la Petrolul.

Gaz Metan va mai juca două amicale până la startul campionatului, cu Rapid (6 iulie, Ghimbav) şi Csikszereda (8 iulie, Miercurea Ciuc).

Ioan Filip va face luni vizita medicală, iar apoi va semna înțelegerea cu Gaz Metan, care se va lupta probabil tot pentru evitarea retrogradării.

orit și de Costel Enache la Poli Iași, mijlocașul n-a mai vrut să rămână în Liga 2 și a ales să vină la Mediaș, fiind astfel și mai aproape de casa din Oradea.

În vârstă de 32 de ani, bihoreanul a revenit în Liga 1după experiența pe care a avut-o la Universitatea Cluj. Alături de ardeleni, Filip n-a reușit să ajungă nici măcar în play-off-ul din Liga 2, într-un sezon în care echipa care a dat baraj, CS Mioveni, a ajuns alături de Rapid și FC U Craiova în primul eșalon.

Ioan Filip a traversat cea mai bună perioadă a carierei în 2011, atunci când a jucat cu Oțelul Galați în grupele Ligii Campionilor. La vremea respectivă, echipa care câștiga titlul în România ajungea direct la „masa bogaților”.

Titular în toate cele șase meciuri, Filip a jucat inclusiv pe „Old Trafford”, însă Oțelul n-a luat nici măcar un punct într-o grupă grea, din care au mai făcut parte Manchester United, Benfica și Basel.

Publică un comentariu

Comentariu