FOTO arhivă

Gaz Metan ar putea fi depunctată cu două puncte din cauza datoriilor față de Ronaldo Deaconu. Decizia Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, publicată astăzi pe lpf.ro, a fost de a amâna pronunțarea până pe 11 februarie.

Datoriile clubului din Mediaș afectează echipa din plin. Din cauza datoriilor către Ronaldo Deaconu, jucător care a plecat de la Gaz Metan pe 27 ianuarie, clubului din Mediaș i-ar putea fi tăiate două puncte.

Gaz Metan Mediaș poate fi depunctată din cauza datoriilor față de Ronaldo Deaconu 

Iar pericolul nu se oprește aici. Gaz Metan are numeroase datorii față de actualii și foștii angajați, iar săptămâna viitoare riscă o depunctare suplimentară, de alte două puncte. Un termen în acest sens va avea loc pe 17 februarie. Dacă Gaz Metan va achita datoriile față de Mihai Teja și fostul staff până atunci, care se ridică la 70.000 de euro, atunci va evita o eventuală a doua depunctare, relatează GSP.ro

Pe teren, Gaz Metan a acumulat 24 de puncte în 25 de etape, cu care ocupa locul 13 în Liga 1. Minus cele două puncte care ar fi „topite” prin decizia Comisiei de Disciplină, sibienii ar rămâne cu 22 de puncte.

Există posibilitatea ca Gaz Metan Mediaș să reintre în insolvență, prin care a mai trecut între 2016 și 2020. Pe 15 februarie va avea loc un termen la Tribunal în acest sens.

În urmă cu o săptămână, Ilie Poenaru, antrenorul de la Gaz Metan, a vorbit pe larg despre problemele financiare cu care se confruntă echipa. Poenaru dezvăluise că în cele aproape 5 luni petrecute la Gaz Metan a fost remunerat doar pentru o lună și jumătate de muncă.

„Primăria se va implica din nou în perioada 10-12 februarie, vor mai intra niște bani, cu care se va mai plăti un salariu. Romgaz, sponsorul oficial al echipei, va contribui și el în luna martie”, spunea antrenorul echipei din Mediaș.

Publică un comentariu

Comentariu