Astăzi, 10 decembrie 2017, de la ora 17 la Stadionul Municipal din Mediaș se va disputa meciul dintre Gaz Metan Mediaș și CS Universitatea Craiova.

Alb-negri întâlnesc pe teren propriu una dintre formațiile care luptă pentru titlul în prima ligă. Meciul poate fi urmărit în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV. Prețul unui bilet la acest meci este de 20 lei în toate sectoarele stadionului.

Chiar etapa trecută, jucătorii olteni au trecut de campioana la zi, Viitorul, cu scorul de 3-1. În aceste condiții, pe medieșeni îi așteaptă o partidă extrem de dificilă, în condițiile în care jucătorii lui CSU vin la Mediaș cu gândul de a lua toate cele 3 puncte pentru a se menține în apropierea echipelor care luptă pentru titlul de campioană. De cealaltă parte, jucătorii medieșeni vin după câteva partide în care nu au mai pierdut, atât pe teren propriu cât și în deplasare.

VEZI ȘI: Declarațiile de presă făcute înaintea jocului cu CS U Craiova, din cadrul unei conferințe de presă

Înaintea jocului cu CS U Craiova, medieșenii ocupă poziția a 12-a în clasamentul Ligii întâi cu 13 puncte. Oaspeții de alfă pe poziția a 3-a cu 39 de puncte.

Publică un comentariu

Comentariu