Gruparea de pe malul Târnavei Mari, Gaz Metan Mediaș joacă luni, 12 martie 2018, în deplasare pe terenul celor de la Dinamo București.

Acest meci se va disputa pentru prima etapă din cadrul play-out-ului Ligii întâi, iar startul partidei este programat pentru ora 20:45. Partidă poate fi urmărită în direct pe DigiSport, DolceSport și Telekom Sport.

Gaz Metan Mediaș a terminat sezonul regulat a Ligii întâi pe penultima poziție în clasament, reușit să obțină doar două victorie în cele 26 de etape disputate. De cealaltă parte, Dinamo București a terminat sezonul regulat pe poziția a 8-a, cu 39 de puncte.

”Da, într-adevăr avem 14 etape, hai să zicem 14 finale, că ne-am descurcat mai bine în Cupa României. Nu este un joc ușor, noi trebuie să ne gândim la punctele puse în joc, Gaz Metan are nevoie de o victorie în campionat și după să începem un parcurs bun pentru a ieși din această zonă” a declarat Cristian Pustai înaintea jocului cu Dinamo.

În ultimul joc al sezonului regulat, elevii lui Cristian Pustai au pierdut în deplasarea de la FC Botoșani, scor 1-0. Dinamoviștii au pierdut și ei tot în deplasare, pe terenul celor de la Astra Giurgiu, scor 2-0.

Publică un comentariu

Comentariu