Gruparea pregătită de Cristian Pustai, Gaz Metan Mediaș va juca pe teren propriu cu FC Botoșani, într-un meci ce se va disputa pentru etapa cu numărul 6 din play-out-ul ligii întâi.

Meciul este programat duminică, 29 aprilie 2018, de la ora 17:30, iar meciul poate fi urmărit în direct pe DigiSport, DolceSport, TelekomSport.

Etapa trecută, Gaz Metan Mediaș a învins fără nici un fel de problemă Juventus București, scor 0-3. În schimb, de cealaltă parte, FC Botoșani și-a adăugat în palmares un rezultate de egalitate, scor 2-2 cu Sepsi OSK Sfântul Gheorghe.

”Partidă foarte grea pentru că întâlnim o echipă fără griji, dar o echipă care pierde foarte greu. O echipă bine armonizată, și totuși rănită că nu a reușit să prindă play-off-ul. În acest s-a cam stricat tradiția cu Botoșaniul, a fost 1-0 în tur, 0-1 în retur și acum să vedem ce va fi.” a declarat Cristian Pustai înaintea jocului cu FC Botoșani.

Înaintea jocului cu FC Botoșani, Gaz Metan Mediaș ocupă locul șase în clasamentul play-out-ului, loc de baraj, cu 18 puncte. FC Botoșani se află pe poziția a doua, cu 29 de puncte.

Publică un comentariu

Comentariu