Miercuri dimineață formația pregătită de Mihai Teja a plecat în Serbia.

Fotbaliștii se vor pregăti în stațiunea Zlatibor până la jumătatea lunii iunie. În această perioadă de pregătire alb-negri vor disputa și șase jocuri amicale. Cinci echipe din Serbia acceptat să joace cu Gaz Metan.

”Astfel, pe 1 iulie de la ora 18:00, Gaz Metan va întâlni formația sârbă FK Spartak Subotica. Al doilea joc de verificare va avea loc în data de 3 iulie, tot de la ora 18:00, iar adversarul va fi FK Zemun Belgrad, tot din Serbia. Două zile mai târziu, pe 5 iulie de la ora 18:00, Gaz Metan va întâlni FK Mladost Lucani, o altă echipă din Serbia.Pe 8 Iulie, tot de la ora 18:00, adversarul va fi formația rusă FK Mordovia Saransk, iar pe 11 iulie de la ora 18:00, gaziștii vor întâlni FK Javor Ivanjica, tot din Serbia. Un al șaselea joc de verificare se va disputa în dimineața zilei de 5 iulie, însă adversarul nu a fost deocamdată stabilit.” informează site-ul oficial al Gazului Metan

Marți după-amiază, Gaz Metan a disputat un joc amical în compania formației Unirea Alba Iulia. Partidă s-a disputat pe terenul Sparta din municipiul Mediaș. S-a jucat trei reprize de câte 30 minute, iar tehnicianul Mihai Teja a folosit formule diferite cu jucători de la echipa a doua, jucători sub 19 ani, respectiv mai mulți fotbaliști aflați în probe.

Publică un comentariu

Comentariu