Astăzi, 17 martie 2018, Gaz Metan Mediaș primește vizita celor de la Concordia Chiajna pe teren propriu.

Mediașul lui Pustai revine pe teren propriu pentru a disputat al doilea joc din cadrul play-out-ului Ligii întâi. Partida este programată pentru ora 18:00 și poate fi urmărită în direct pe DigiSport, LookTV și TelekomSport.

Alb-negri au un parcurs foarte neplăcut în acest sezon, reușind să obțină doar două victorii în acest sezon regulat. Gaz Metan Mediaș a pierdut în tur scor 1-2 cu Chiajna, iar confruntare din returul campionatului s-a terminat la egalitate scor 1-1.

”A început un alt campionat, toate meciurile pe privim ca niște finale. La București ne-am prezentat foarte slab. E un moment în care ar trebuie să ne luăm o revanșă în fața suporterilor care ne mai susțin și să arătăm că noi avem încă încredere în forțele noastre. O victorie este foarte importantă.” a declarat Cristian Pustai

În primul joc din play-out, Gaz Metan a pierdut pe terenul celor de la Dinamo București fără drept de apel, scor 3-0. În schimb, Chiajna a remizat pe teren propriu scor, 1-1 cu Juventus București.

În clasamentul play-out-ului Ligii întâi, Gaz Metan Mediaș se alfă pe poziția a 7-a cu 8 puncte, iar Chiajna ocupă locul 4 cu 15 puncte.

Publică un comentariu

Comentariu