U Craiova a ajuns la un acord cu Gaz Metan Mediaş pentru transferul fundaşului central Marius Constantin, care va împlini 36 de ani în această toamnă.

Din informaţiile Look Sport, experimentatul fundaş se află deja la Craiova şi va semna cu vicecampioana Ligii 1.

U Craiova plăteşte 50.000 de euro pentru transferul lui Marius Constantin şi trimite şi doi jucători la Mediaş. Este vorba despre mijlocaşul Ovidiu Bic, care în sezonul 2019-2020 a fost împrumutat la Chindia Târgovişte. Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani revine astfel la Mediaş după doi ani şi jumătate.

Cel de-al doilea fotbalist pe care U Craiova l-a trimis la Mediaş, în aceeaşi afacere, este atacantul Luis Niţu, în vârstă de 19 ani, jucător format la academiei Ştiinţei.

U Craiova, al şaptelea club din Liga 1 pentru care va juca Marius Constantin
Dorit de o bună bucată de vreme la Craiova, Marius Constantin ajunge, în sfârşit, în Bănie. Fost internaţional, cu patru selecţii la prima reprezentativă, Marius Constantin a evoluat în Liga 1 pe aproape întreaga durată a carierei. Excepţie face prima parte a sezonului 2015-2016, atunci când a jucat pentru Jiangsu Suning.

Marius Constantin şi-a început cariera la FC Braşov, după care a mai evoluat la Rapid, FC Vaslui, ASA Târgu Mureş, FC Viitorul şi Gaz Metan.

Publică un comentariu

Comentariu