În această seară, de la ora 21:00, Gaz Metan Mediaș joacă în deplasare pe terenul celor de la Viitorul Constanța.

Partidă poate fi urmărită în direct pe Digisport, Dolcesport și Look TV.

În primele patru etape din acest sezon, medieșenii au făcut o demonstrație bună. Etapa trecută, alb-negri au făcut un job bun pe teren propriu cu FCSB, chiar dacă elevii lui Mihai Teja au pierdut cu scorul de 1-3.

Acum două etape, Gaz Metan Mediaș a jucat foarte bine tot pe teren propriu cu Dinamo București, scor 2-3. În etapa trecută, Viitorul Constanța a pierdut în deplasare pe terenul celor de la Dinamo, scor 1-0. În clasament,” lupii negri” stau foarte bine, locul cinci după cele patru etape disputate, cu 7 puncte. Elevii lui Hagi ocupă locul doisprezece cu patru puncte.

Echipele probabile:
Gaz Metan Mediaș: Ricardo Batista, Creţu, M. Constantin, Diallo, Buşu, I. Cristea, Fofana, Chamed, Olaru, Ely Fernandes, Fortes
Antrenor: Mihai Teja
Rezerve: Pleşca, R. Romeo, Trif, P. Costea, Luís Aurélio, Caiado, Buziuc

FC Viitorul: Cojocaru, Mladen, Luchin, Ţâru, De Nooijer, V. Achim, T. Băluţă, Artean, I. Hagi, Drăguş, Vână
Manager tehnic: Gheorghe Hagi
Rezerve: Buzbuchi, Limă, Boboc, A. Ciobanu, Mâţan, Houri, Voduţ

Mihai Teja impresionat de Academia lui Hagi și speră la un joc bun
”Întâlnim o echipă bună, puternică cu o Academie în spate, cu o idee de joc. Din tot deauna am spus că Gică Hagi a deschis această Academiei am văzut că joacă un fotbal ofensiv, o filozofie frumoasă. Este o deplasare dificilă, venim după înfrângere cu FCSB, ei după înfrângerea cu Dinamo, sperăm să câștigăm acest joc.” a declarat Mihai Teja înaintea jocului cu Viitorul.

 

Publică un comentariu

Comentariu