În cadrul partidei dintre Alma Sibiu și Interstar Sibiu, juniori Under 11 din cadrul campionatului județean de fotbal sibian.

La finalul partidei dintre Alma Sibiu și Interstar Sibiu, partidă disputată în cadrul campionatului de fotbal sibian, under 11, arbitrul din Sibiu, Cristian Vieru a făcut un gest mai mult decât lăudabil.

Arbitrul sibian, Cristian Vieru i-a oferit suma de bani primită, ce reprezintă baremul de arbitraj, unuia dintre jucătorii care a evoluat pe teren. Cristian a fost impresionat de dăruirea și jocul prestat de acest tânăr.

” Nu contează dacă suma a fost mare sau mică, gestul în sine m-a marcat și de aceea doresc să fac public acest lucru, întrucât trebuie ca aceste persoane să fie cunoscute. Iată că sunt și oameni care își fac meseria fără să se gândească la partea financiară, oameni care iubesc sportul și apreciază munca copiilor” a declarat Daniel Mureșan, antrenor la AFC Interstar Sibiu

Antrenorul echipei Interstar Sibiu a publicat pe contul său de Facebook faptul că îl cunoaște pe Cristi de când a pus fluierul în gură pentru prima dată. Totodată, își doreşte ca juniorul care a fost premiat de către Cristian Vieru să își amintească toată viața despre acest arbitrul și gestul său.

” Pe Cristian Vieru, căci despre el este vorba, îl cunosc de când a pus prima dată fluierul în gură, aşa cum ne place nouă să spunem în lumea fotbalului, a perseverat, a muncit şi s-a dăruit acestei meserii deloc uşoară şi mai mereu hulita, devenind astăzi unul dintre „fluieraşii” divizionari ai judeţului.” a mai adăugat Daniel Mureșan.

Publică un comentariu

Comentariu