Foto Facebook Gheorghe Roman

Ziua Mediașului nu este sărbătorită în acest an la fel ca în cei de dinaintea pandemiei. Primarul Gheorghe Roman însă le transmite medieșenilor câteva urări pe pagina sa de Facebook, în speranța că anul viitor orașul va putea fi sărbătorit ”cum se cuvine”.

”Dragi medieșeni,
Astăzi este ziua orașului nostru, o zi importantă pentru noi toți cei care iubim Mediașul.
Ne aflăm într-o perioadă în care, după ce am semnat contracte pe fonduri europene de peste 150 de milioane de euro, scoatem la licitație proiecte importante de investiții, care au ca principal scop modernizarea orașului și crearea de noi locuri de muncă.
În acest an, de Ziua Mediașului nu ne vom întâlni în fața primăriei pentru a ne bucura de spectacole și concerte, așa cum făceam în alți ani. Dar mă bucură faptul că mulți medieșeni, ne-au transmis online mesajele lor. Speranța mea este că anul viitor vom reuși să sărbătorim împreună așa cum se cuvine acest eveniment extrem de important pentru municipiul nostru.
La ceas aniversar, vă doresc tuturor să aveți parte de sănătate, de bucurii și de cât mai multe împliniri, alături de cei dragi.
La mulți ani, Mediaș!
La mulți ani, medieșeni!” este mesajul primarului Gheorghe Roman.

Publică un comentariu

Comentariu