Ora de Mediaș
Știri în direct

Gheorghe Roman, primarul Mediaș: „Se vorbește de centura ocolitoare de zece ani. Proiectul ține de guvernare”

Gheorghe Roman, primarul din Mediaș spune că proiectul de realizare a șoselei de centură a municipiului Mediaș nu ține de administrația locală, ci de guvernare și că, dacă parlamentarii județului Sibiu vor susține acest proiect, Primăria va fi deschisă să ajute.

Primarul a afirmat, într-un interviu postat pe pagina de Facebook Ora de Mediaș, că nu a vorbit în platforma electorală despre centura ocolitoare a orașului Mediaș, ci va doar că va pune la dispoziția tutoror celor care se află la guvernare tot ce ține de administrația locală pentru ca acest proiect să se realizeze.

Astfel, în acest moment, administrația locală nu poate face nimic pentru realizarea acestui proiect vital pentru orașul Mediaș.

„Vreau să le amintesc oamenilor că, în urmă cu aproximativ o lună și jumătate, la Sibiu, reprezentanții PSD-ului ne spuneau că în 15 noiembrie va fi scoasă pe SAP centura ocolitoare Mediaș. Am cam trecut de 15 noiembrie, putem să constatăm că a mai apărut o minciună. Dragi medieșeni, subiectul centurii ocolitoare a orașului Mediaș în acest moment este un subiect care ține de guvernare. Administrația locală, în acest moment, nu poate să facă absolut nimic pentru a realiza acest proiect vital pentru orașul nostru. Eu aștept legea bugetului de stat, îmi doresc ca parlamentarii județului Sibiu, oricare ar fi ei, să susțină realizarea acestui proiect și, atunci când se va veni la Primăria Mediaș cu diverse situații pe care noi trebuie să le prezentăm, noi vom fi deschiși, cum am fost mereu”, spune Gheorghe Roman, primarul din Mediaș.

Referitor la construirea unui pod peste calea ferată de la Mediaș, primarul spune că „podurile peste calea ferată sunt prinse în proiectul centurii. Sunt convins că această centură ocolitoare dacă se voia, se putea face până la urmă și cu un efort bugetar. Se vorbește de centura ocolitoare de vreo 10 ani de zile, cred că în 10 ani Mediașul ar fi putut să achite acest proiect”.

LIVE VIDEO – Interviu cu primarul Gheorghe Roman. Detalii pe www.orademedias.ro

Publicată de Ora de Mediaș pe Luni, 17 decembrie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

  1. Loading...
  2. Liviu spune

    Abureli de Primar navetist. Ce te astepti de la un Guvern de borfasi, de ce credeti ca s-a format Alianta Vestului, tocmai pentru o mai buna administrare. Absorbtia fondurilor europene tine de oamenii din administratia locala nu de Guvern.

Nu mai esti conectat la internet